Det Sorte Register
Stedet hvor der registreres
 

Registeret Lovgivning Nyheder Pressen Samarbejde Om os Kontakt

 

 

 


 

   

Om os

Det Sorte Register er en hjemmeside der blev stiftet i November 2011 af Ole Christiansen & Bea Diabelez med det formål at lave et register over de offentlige ansatte m.v. der vælger at gå i mod den danske lovgivning samtidig med at de er sluppet godt fra det.

Det Sorte Register laver ingen form for sagsbehandling eller rådgivning men laver registreringerne ud fra de oplysninger der indkommer til os.

Det Sorte Register har ud fra en samlet vurdering besluttet at en registring ikke slettes uanset årsagen til anmodningen om en sletning fra registret.

Det Sorte Register har den holdning at loven er ens for alle og derfor skal det også være konsekvenser hvis myndighederne overtræder loven på lige vilkår som hvis det havde været en ganske alm. borger.

Det Sorte Register foretager registreringer over lovbrydere i det offentlige m.v. hvor RKI og Debitor Registeret laver registreringer over dårligere betaler. forskellen mellem os og RKI samt Debitor Registeret er at vi gør det gratis og alle kan se registreringerne men RKI samt Debitor Registeret tjener penge på oplysningerne.

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright 2011- det er ikke tilladt at foretage kopiering, udskrivning, skærmprint eller lignende uden forudgående aftale med Det Sorte Register
overtrædelse vil øjeblikkelig medfører at vi udtager stævning med civil søgsmål som indebærer erstatningskrav.